O alcalde da cidade de Vigo, Abel Caballero, fixo este luns unha fideuá na típica comida de Nada con xornalistas de diferentes medios de comunicación da cidade, entre eles, Xornal de Vigo. O rexedor vigués, móstrase coñecedor da receta e aportou consellos coma que “non hai que botar moita sal, que se absorbe moito” e mostrouse coñecedor dos diferentes detalles do prato.
Desde o restaurante Valdevez, lugar onde organizaron a cea, ratifican que “desde que viu o acalde imos a vender moitísimo máis”. De todas formas, cando lle preguntaron os xornalistas sobre a posibilidade de facer un libro de recetas, o alcalde asincérase: “cociñar non é o meu”, mais di que a súa especialidade é “o polo ao chilindrón” do que asegurou: “fareino o ano que ven”.
Caballero, evitou meterse en polémicas cando foi preguntado por se ía invitar a Feijóo, ao que respondeu: “Non imos a falar de política mentres comemos! Pero eu invito de primeiro a Pedro Sánchez”. Con todo, aproveitou a ocasión para facer gala da riqueza gastronómica dos productos vigueses, que sinala “da ría”.
A continuación, o vídeo da preparación do prato por parte do alcalde: