Etiqueta: Gastronomía
Coñece as últimas tendencias da cociña de vangarda
Extracción de aromas, uso de ultrasóns, cambio de aromas empregando o baleiro, alxinato, ágar-ágar, xeles... Na súa continua busca de innovacións que sorprendan ao...
Vigo e a súa gastronomía conquistan os ‘influencers’ da República Checa...
Se cadra, o rapeiro Tono S. e o presentador Jidrich Sidlo non son personaxes coñecidos por estas latitudes. Pero considéranse 'influencers' na República Checa,...
O Biomercado de Tomiño triunfou entre a veciñanza na súa cuarta...
Unha vez máis, o Biomercado de Tomiño resultou todo un éxito, segundo celebran desde o Concello. Centos de persoas así o confirmaron coa súa...
Tomiño aposta pola ecoloxía, a saúde e o comercio local nunha...
A praza do Seixo de Tomiño acollerá o domingo 30 de setembro a cuarta edición do BioMercado, con 65 postos, dos que moitos estarán...
Análise feminista das imaxes publicitarias e elaboración de pan artesá, novos...
Fotografía e xénero: análise de imaxes contra a desigualdade e Elaboración de pan artesán con ‘formento’. Estas son as grandes novidades da nova oferta...
A Festa da Lamprea de Arbo presenta a súa candidatura a...
O Concello de Arbo aprobou por unanimidade no pleno do pasado 24 de setembro a solicitude de declaración da Festa da Lamprea Seca como...
Unha decena de importadores asiáticos visitan as Rías Baixas na procura...
Unha decena de importadores asiáticos participan este luns e tamén o vindeiro martes na misión comercial inversa organizada pola Cámara de Comercio de Pontevedra,
Vigo...
A UVigo pon en marcha un proxecto para optimizar o cultivo...
A Estación de Ciencias Mariñas de Toralla (ECIMAT), da Universidade de Vigo, en cooperación coa confraría de Cangas, e ao amparo do programa Pleamar...
Conta atrás para a Festa do Viño do Condado do Tea:...
En Salvaterra "cheira a viño, cheira a condado". Empeza a conta atrás para os actos conmemorativos da LIX Festa do Viño do Condado do...
Un paseo pola mellor cociña tradicional galega con Adela Couto: “No...
Adela Couto González é unha verdadeira experta en "receitas feitas de maneira sinxela, e boas para a saúde". Publicar 'Cociña galega para xente nova'...